Alakart Restaurant

Alakart Restaurant

VAKANTIE SLUITNG 25 DEC - 1JAN (zie laatste nieuws)

... KERSTBRUNCH 23 & 24 DEC (zie laatste nieuws)

Het Alakart-restaurant maakt, dit jaar alweer 15 jaar, deel uit van 't Jagershuys, waar ook het pannenkoekenrestaurant toebehoord. Het Alakart-restaurant is een sfeervol en eigentijds restaurant waar je heerlijk kunt lunchen, borrelen en dineren in een aangename en gemoedelijke sfeer met een uitgebreide lunch - & dinerkaart. Veel (hoofd)gerechten worden bereid op onze nieuwe Mibrasa houtskooloven. Onze Mibrasa is een elegante combi van grill en oven in één apparaat waar uitsluitend alleen op houtskool in wordt gegrild.

Tevens beschikken wij over ruimtes die geschikt zijn voor feestjes, borrels, presentaties, recepties, barbecues, high teas, lunches en diners. Buiten kunt u sfeervol ontspannen op onze terrassen (gedeeltelijk overdekt en verwarmd)  midden in het Zeister bos. Er zijn wandel en fietsroutes voor de deur.     

Van dinsdag t/m vrijdag & op zondag kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lunch - & borrelkaart, maar ook genieten van onze High Tea. Voor de High Tea vragen wij u wel te reserveren!    

U kunt gratis gebruik maken van WIFI.

OPENINGSTIJDEN:

Woensdag t/m zondag

- Lunch & Diner van 11.30 - 23.00 uur. 

Keuken open tot 21.30 uur / Zondag 20.30 uur

PS. Zaterdag geen lunch (alleen voor groepen op afspraak)

 

Social Menu Level 1