PARKEREN BIJ RESTAURANT T JAGERSHUYS

Geachte gast(en),

Onze parkeerterreinen zijn geheel vernieuwd en uitgebreid. Nieuwe parkeerplaatsen, nieuwe led buitenverlichting, tuinen en borders nieuw aangelegd, veel nieuw groen geplant, laadpalen elektrische auto’s aangelegd, afsluitbare kluisjes opladen fietsaccu’s en telefoons binnen in het pannenkoekenrestaurant, een nieuwe grotere fietsenstalling waar o.a. mountainbikers zich kunnen omkleden en een tappunt om bidons te vullen. In het najaar worden er ook nog nieuwe bomen geplant.

Informatie parkeren:

Gasten van ‘t Jagershuys ontvangen altijd een gratis uitrijkaart!

Het in – en uitrijden gaat via slagbomen aan de Jagersingel.

Als gast krijgt u bij het afrekenen van de rekening een gratis uitrijkaart. Bent u met een groter gezelschap en u rekent voor iedereen af, dan krijgt u voor al uw gasten met een auto een gratis uitrijkaart. Onze medewerker zal u sowieso vragen met hoeveel auto’s u bent. De uitrijkaart stopt u bij de uitrit via uw geopende linker portierraam in de (betaal)terminal en u kunt uitrijden.

Voor niet gasten van ‘t Jagershuys zijn de parkeerkosten €. 2,50 per auto!

Bij het in – en uitrijden wordt uw kenteken gescand door de camera. Wanneer u langer dan 30 minuten parkeert en geen gebruik maakt van een drankje en/of hapje zijn de parkeerkosten €. 2,50 per auto. Betalen is alleen mogelijk met pin of draadloos aan de slagboom bij het uitrijden. De betaalterminal staat bij de uitrit bij de slagboom aan de linkerzijde van uw auto. Na betalen gaat de slagboom open en kan u uitrijden.

Halen en Brengen!

Wanneer u iemand of gasten moet afzetten of ophalen bij ’t Jagershuys kunt u tot 30 minuten na het inrijden gratis uitrijden. Geldt ook voor taxi’s en mindervalide vervoer.

Toegankelijkheid parkeerterrein!

Ons parkeerterrein is open van 7.00 – 22.00 uur. Na 22.00 uur kunt u alleen nog uitrijden.