INFORMATIE NIEUWE MAATREGELEN & RESERVEREN

COVID-19 update naar aanleiding persconferentie ma 28 september j.l. en nieuwe maatregelen

– Het aantal gasten in 1 ruimte mag de komende 3 weken niet meer zijn dan 30 personen. Buiten (winterterras) max 40 gasten.

– Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen aan 1 tafel (exclusief kinderen t/m 12 jaar) tenzij het gezelschap bestaat uit één huishouden. Als b.v. uw huishouden bestaat uit 6 personen (leeftijden van kinderen maken niets uit), dan kunt u gewoon aan 1 tafel plaatsnemen. Dit is niet mogelijk voor bijvoorbeeld 2 gezinnen met beiden kinderen boven de 12 jaar. In dat geval bestaat uw gezelschap uit meer dan 4 personen die ouder zijn dan 12 jaar. Zijn de kinderen jonger dan 12 jaar, dan is het wel mogelijk. In dat geval tellen alleen de volwassenen mee in uw gezelschap.

– Let op! In ons online reserveringen systeem heeft u de mogelijkheid tot max 4 personen te reserveren. Bent u met meer, zoals hierboven omschreven, neemt u dan telefonisch contact met ons op!

– Wij werken volgens de richtlijnen van de overheid voor uw en onze veiligheid.
Plus onze medewerkers dragen allemaal een mondkapje.

Wij vragen uw begrip voor onze werkwijze en de nieuwe omstandigheden, maar mocht u desondanks vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons.