Geachte gast welkom op onze site!

Komt u gezellig eten in ons nieuwe restaurant WOODZ by Jagershuys? Of in ons Pannenkoekenrestaurant ’t Jagershuys? Wij heten u graag van harte welkom van dinsdag t/m zondag. Onze openingstijden staan onderaan vermeld.

COVID-19

Wij werken volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM voor uw en onze veiligheid. Hieronder onze werkwijze bij reserveren en tafelindeling.

RESERVEREN

· Online reserveren? Wanneer u op de “direct reserveren” button klikt kunt u een reservering maken voor WOODZ of het Pannenkoekenrestaurant tot maximaal 4 personen. Bent u met meer personen, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Telefoon 030-6913013. Wij zijn bereikbaar na 11.30 uur, behalve op maandag.

· In het weekend zijn er in het Pannenkoekenrestaurant beperkte tijden om online te reserveren. Wij werken op zaterdag en zondag na 15.30 uur op volgorde van binnenkomst. Na 15.30 uur is online reserveren niet mogelijk.

· Niet reserveren? Ook dan bent u van harte welkom. In het kader van het contactonderzoek noteren wij bij ontvangst uw naam & telefoonnummer.

· Uw gegevens worden na 14 dagen vernietigd.

TAFELINDELING

· Aan 1 tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding, die uit meer personen bestaat, plaatsnemen.

· Bent u met meerdere huishoudens, dan zullen wij u over meerdere tafels placeren. Wij doen ons uiterste best om u aan tafels te plaatsen dichtbij elkaar, echter wel op gepaste afstand van 1½ meter.

Wij vragen uw begrip voor onze werkwijze, maar mocht u desondanks vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons.