Geachte Gasten,

We mogen weer! We zijn blij dat wij jullie op 1 juni vanaf 12.00 uur weer welkom mogen heten op het Jagershuys. We hebben de periode dat wij gesloten zijn geweest, hard geklust met onze medewerkers om het Jagershuys weer “fris en fruitig” te maken.

De grootste verandering is wel de verbouwing van ons Alakart-restaurant tot een nieuw restaurant: WOODZ. Momenteel zijn wij nog intensief bezig met de verbouwing en metamorfose, maar 1 juli openen wij hier de deuren. De komende tijd zullen wij jullie op de hoogte houden van onze vorderingen via onze website, Facebook en Instagram. Het is nog niet mogelijk te reserveren voor WOODZ.

Het pannenkoekenrestaurant is vanaf 1 juni weer open voor lekkere drankjes, hapjes en natuurlijk een heerlijke pannenkoek. Ook wij gaan werken volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, voor jullie en onze veiligheid. Jullie kunnen dus met een gerust hart het Jagershuys bezoeken.

Hoe gaan wij werken.

Volgens de richtlijnen mogen wij binnen een beperkt aantal gasten tegelijkertijd ontvangen en werken wij uitsluitend op reservering. Reserveringen zijn uitsluitend voor het PANNENKOEKENRESTAURANT. Reserveren kan telefonisch vanaf 11.00 uur op nummer 030-6913013.

LUNCH

Voor de lunch hebben wij besloten te gaan werken met tijdslots
Dinsdag tot zondag

  • 12.00-14.00
  • 14.00-16.00

DINER

Ook voor het diner werken wij met tijdslots.

Dinsdag tot donderdag:

  • 16.00 – 17.30
  • 17.30 – 19.00
  • 19.00 – sluit

Vrijdag, zaterdag en zondag

  • 16.30 – 18.00
  • 18.00 – 19.30
  • 19.30  – sluit

Wij vragen u de begin- en eindtijd van uw reservering te respecteren. Reserveringen voor meer dan 2 personen zijn uitsluitend te reserveren voor gasten uit hetzelfde huishouden.

Maandag Tweede Pinksterdag (1 juni) zijn wij geopend vanaf 12.00 uur.

Terras

Bij mooi weer is ons terras geopend, maar reserveren voor het terras is niet mogelijk. Voor het terras werken wij op volgorde van binnenkomst.

Hopelijk gaat het voor jullie en voor ons een mooie zomer worden met veel terrasdagen. Mooi weer betekent namelijk dat wij meer mogelijkheden hebben om jullie te ontvangen op ons grote terras midden in het Zeisterbos.

Wij, en al onze medewerkers, zien jullie graag allemaal weer vanaf 1 juni. Tot dan en take care.

Met vriendelijke groet,

Caroline, Arthur en Robbin Brouwer

Team Jagershuys

Reserveren kan telefonisch vanaf 11.00 uur op nummer 030-6913013.

Reserveren is gegarandeerd een plek. Niet mogelijk om te reserveren op het terras.